Stal de Worp

Stal de Worp is de boerderij van de Ambelt aan de Herfterlaan in Zwolle. De boerderij bestaat uit twee gebouwen met daarnaast een aantal buitenverblijven. Er zijn geiten, schapen, konijnen, parkieten, kippen, cavia’s, twee ezels en varkentje Sientje. Onze leerlingen zijn zeer betrokken bij het verzorgen van de dieren zoals voeren, borstelen en ook knuffelen. Daarnaast dragen zij ook bij aan het onderhoud van de boerderij (uitmesten, reparaties, bestraten, schilderen) en krijgen zij les op de boerderij. De stal is een hele waardevolle plek voor onze leerlingen. 

 

Draag ook bij

De boerderij wordt deels bekostigd uit het schoolbudget, maar is ook afhankelijk van giften en vrijwilligerswerk. Zo dragen de Vrienden van de Ambelt ons een warm hart toe en ontvangen wij soms een bedrag voor onderhoud en vernieuwingen. Mede dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers kan de boerderij blijven bestaan. 

Draagt u ons ook een warm hart toe? Iedere gift, eenmalig of jaarlijks, groot en klein is van harte welkom en wordt goed besteed. Wilt u bijdragen, dan kunt u uw gift inleveren op de boerderij. Maak hiervoor een afspraak met c.vanbeesten@ambelt.nl.

kippen poes.jpg varken.jpg

 

Stal de Worp
Herfterlaan 39
8026 RC Zwolle
038-4532074