Aanmelden

U wilt uw zoon of dochter aanmelden voor ons onderwijs of u wilt een oriënterend gesprek met de locatiedirecteur. U kunt hiervoor naar ons digitale aanmeldformulier. Voor een aanmelding klikt u op ‘aanmelden’. Om de digitale aanmelding te starten, maakt u een account aan in ons aanmeldsysteem. Voor een oriënterend gesprek klikt u op ‘oriëntatiegesprek’ en vult de gevraagde gegevens in.

Het aanmeldformulier bestaat uit zes stappen. Lees de informatie goed door, het aanmeldproces is uitgebreid en u wordt gevraagd om diverse documenten te uploaden zoals: de toelaatbaarheidsverklaring, schooldossier, diagnoseverslagen, behandelverslagen, intelligentieonderzoek, document ouderlijk gezag, documenten over medicatie en dyslexieverklaring. Download dit lijstje.

 

In verband met de zomervakantie wordt uw aanmelding

na 29 augustus 2022 in behandeling genomen

 

OPEN HET AANMELDFORMULIER 

 

Procedure
Na ontvangst van het aanmeldformulier en de gevraagde documenten krijgt u een bevestiging van de aanmelding. Wanneer wij alle documenten hebben ontvangen, wordt een intake gepland waarbij gekeken wordt of wij kunnen ingaan op de onderwijsbehoeften van uw zoon/dochter. Het is van belang zoveel mogelijk recente informatie aan te leveren voor een zorgvuldige bespreking. 

Contact
Heeft u vragen over het formulier of over de procedure, neem dan contact op met het aanmeldpunt:
Tel. 038 452 52 97 of aanmeldingzwolle@ambelt.nl

Het aanmeldpunt is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van:
9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Privacy
De Ambelt hanteert strikte regels bij de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens. Door een account aan te maken gaat u akkoord met onze privacyregels. Op onze site kunt u meer lezen over onze privacyregels.