Oriëntatie | aanmelden

Op deze pagina kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor ons onderwijs. U kunt ook eerst een oriënterend gesprek aanvragen met de locatiedirecteur.

Orienteren
Voor een oriënterend gesprek klikt u op de button en vult de gevraagde gegevens in.  

OriëntatiegesprekAanmelden
Met het aanmeldformulier kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor ons onderwijs. Het aanmeldformulier bestaat uit zes stappen. Lees de informatie goed door, het aanmeldproces is uitgebreid en u wordt gevraagd om diverse documenten te uploaden zoals: de toelaatbaarheidsverklaring, schooldossier, diagnoseverslagen, behandelverslagen, intelligentieonderzoek, document ouderlijk gezag, documenten over medicatie en dyslexieverklaring. Download dit lijstje. 

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. Op veel groepen hebben wij echter een wachtlijst, daardoor is het mogelijk dat de leerling niet op korte termijn geplaatst kan worden.

 

OPEN HET AANMELDFORMULIER

  

Procedure
Na ontvangst van het aanmeldformulier en de gevraagde documenten krijgt u een bevestiging van de aanmelding. Wanneer wij alle documenten hebben ontvangen, wordt een intake gepland waarbij gekeken wordt of wij kunnen ingaan op de onderwijsbehoeften van uw zoon/dochter. Het is van belang zoveel mogelijk recente informatie aan te leveren voor een zorgvuldige bespreking. 

Contact
Heeft u vragen over het formulier of over de procedure, neem dan contact op met het aanmeldpunt:
Tel. 038 452 52 97 of aanmeldingzwolle@ambelt.nl

Het aanmeldpunt is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van:
9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Privacy
De Ambelt hanteert strikte regels bij de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens. Door een account aan te maken gaat u akkoord met onze privacyregels. Op onze site kunt u meer lezen over onze privacyregels.