Aanmelden

U wilt uw zoon of dochter aanmelden voor ons onderwijs of u wilt een oriënterend gesprek met de locatiedirecteur. U kunt hiervoor naar ons digitale aanmeldformulier. Voor een aanmelding klikt u op ‘aanmelden’. Om de digitale aanmelding te starten, maakt u een account aan in ons aanmeldsysteem. Voor een oriënterend gesprek klikt u op ‘oriëntatiegesprek’ en vult de gevraagde gegevens in.

OPEN HET AANMELDFORMULIER

 

Procedure
Na ontvangst van het aanmeldformulier en de gevraagde documenten krijgt u een bevestiging van de aanmelding. Pas nadat wij alle documenten van u hebben ontvangen, wordt een intake gepland waarbij gekeken wordt of wij kunnen ingaan op de onderwijsbehoeften van uw zoon/dochter. Tevens wordt beoordeeld of en welke Ambelt-locatie het meest passend is voor uw zoon/dochter. Het is van belang zoveel mogelijk recente informatie aan te leveren voor een zorgvuldige bespreking. 

Contact
Heeft u nog vragen over het formulier of over de aanmeldprocedure, neem dan contact op met het Aanmeldpunt Ambelt Zwolle:

Tel. 038 452 52 97

Het aanmeldpunt is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van:
9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Kunt u ons niet bereiken, dan kunt u ons mailen via aanmeldingzwolle@ambelt.nl

Gebruik aanmeldformulier
Het aanmeldformulier is vanaf 1 februari 2022 in gebruik. Om ervoor te zorgen dat het digitale proces zo goed mogelijk verloopt, is het mogelijk dat wij u bellen om te vragen naar uw bevindingen.

Privacy
De Ambelt hanteert strikte regels bij de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens. Door een account aan te maken gaat u akkoord met onze privacyregels. Op onze site kunt u meer lezen over onze privacyregels.