De Ambelt gaat weer open

De Ambelt gaat weer volledig open, maar we blijven voorzichtig!

Voor de zomervakantie heeft het kabinet besloten om de scholen weer volledig te openen. Wij zijn blij dat we het nieuwe schooljaar met elkaar kunnen beginnen. Wij verwachten alle leerlingen weer op 17 augustus. Op de website staat aanvullende informatie over starttijden en wat de leerling mee moet nemen.

De leerlingen zijn niet meer gehouden aan de anderhalve meter afstand houden tot elkaar. Dit blijft voor onze medewerkers wel van kracht. Wij houden ons aan de volgende regels:

-strikte hygiënemaatregelen van het RIVM;
-besmettingsgevallen melden bij de GGD;
-het beperken van het aantal contacten door bijvoorbeeld gespreide pauzes en begintijden;
-goede check of leerlingen corona-gerelateerde klachten hebben.

Leerlingen en medewerkers blijven thuis indien er sprake is van (neus)verkoudheid, hoesten, verhoging (boven de 38 graden) of benauwdheid. Indien er in het gezin of woonomgeving sprake is van verhoging en of benauwdheid kan de leerlingen ook niet naar school. Mocht een leerling gedurende de dag verschijnselen krijgen, wordt hij/zij meteen naar huis gestuurd. Iedereen met klachten verzoeken wij om zich zo snel mogelijk te laten testen. Een afspraak hiervoor maakt u bij de GGD, via het telefoonnummer 0800-1202.

De tendens van landelijk oplopende besmettingen kan gevolgen hebben voor ons onderwijsaanbod. Via onze website houden we u op de hoogte van actuele informatie.