lettergrootte Standaard lettergrootteGroot lettergrootte | print Afdrukken


Aanmelden

Via het aanmeldpunt kunt u uw kind digitaal aanmelden voor één van onze scholen.  
 

Bestuursverslag

Ons bestuursverslag 2016 is uit. Lees de samenvatting met alle hoogtepunten.
 

Schoolgids

Klik hier voor de algemene schoolgidsen van de Ambelt.
 

Vacatures

Kom ons team versterken! Wij hebben de volgende vacatures.
 

Basispoort

Basispoort voor leerlingen​.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Team Diagnostiek

Het team Diagnostiek van de Ambelt bestaat uit ervaren psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn om door middel van observatie en onderzoek een beeld te vormen van problematiek van een leerling. Dat doen zij voor leerlingen van de Ambelt, maar ook voor  leerlingen uit het regulier onderwijs. Na onderzoek volgt een handelingsgericht advies voor aanpak afgestemd op de onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van de leerling.

Het startpunt voor het team Diagnostiek is altijd een vraag over een leerling. Het soort vragen dat het team bereikt, is divers en breed. Het kan gaan om intelligentieonderzoek, rekenonderzoek, neuropsychologisch onderzoek, onderzoek naar dyslexie of dyscalculie, of om vragen die samenhangen met de beroepskeuze. Met het onderzoek kan het team Diagnostiek er mede voor zorgen dat de leerling binnen zijn mogelijkheden op de juiste plek terecht komt.

Wilt u kennis maken met het team Diagnostiek? Download dan hier het aanbod. Hierin staan ook de kosten opgenomen van de verschillende onderzoeken.

 

Aanmelden

U kunt zich voor een diagnostisch onderzoek aanmelden met dit formulier. U kunt dit vervolgens sturen aan diagnostiek@ambelt.nl

 

Contact

Team Diagnostiek is gevestigd op de Ambelt locatie Oosterenk, Dr. Hengeveldweg 9 in Zwolle. u kunt contact opnemen via diagnostiek@ambelt.nl. U kunt ook bellen: Tel. (038) 423 88 57.

 

Kwaliteit. de Ambelt